För dig som älskar rom-coms

Rom-com är en förkortning av romantic comedy eller romantisk komedi som det heter på svenska. Filmerna handlar vanligtvis om två personer som blir förälskade. Filmerna har en del komiska inslag och får tittaren att skratta såväl som att känna romantiska känslor själv om skådespelarna på skärmen är riktigt duktiga och har kemi.

För dig som är singel

Är du singel och vill uppleva det du ser på film själv finns det flera vägar att gå. Idag använder sig de flesta av dejtingsidor. På en dejtingsida, eller en app kan gör du en profil där du visar vem du är både i bild och i skrift. Därefter kan du börja leta efter personer som verkar intressanta. Men eftersom det finns en hel del olika sidor och appar att välja bland kan det vara svårt att veta vilken du ska välja att skapa ett konto hos. Du kan läsa mer om olika dejtingsidor på nätet där all information finns samlat. Du kan läsa om både fördelar och nackdelar och därefter kan du själv avgöra vilken sida som passar dig.

Kärlek på film

Ibland är kärlek som bäst på film och det finns många filmer på temat. Den mest populära romantiska komedin är 500 days of summer som kom ut år 2009 med Joseph Gordon-Hevitt och Zooey Deschanel i huvudrollerna. Andra exempel på romantiska komedier är världens värsta människa vilket är en norsk produktion från 2021 och the big sick som kom ut år 2017 med Kumail Nanjiani i huvudrollen.

Independent film