Rätt klädd på filminspelningen

En stor del av alla som på något sätt håller på med film jobbar utan något större bolag som producerar projektet vilket kallas för independent. Är du en av dem som har ett filmprojekt framför dig är det viktigt att du är rätt klädd på filminspelningen oavsett om du ska jobba bakom eller framför kameran. Här nedan kan du få några tips på hur du kan klä dig i samband med en filminspelning.

Klä dig varmt

De flesta filminspelningar har flera sekvenser som spelas in utomhus. Därför är det viktigt att du har med dig kläder så att du kan hålla värmen ordentligt. Till att börja med är det bra om du har en jacka som värmer. Du kan köpa jacka för dam på nätet där det finns ett stort utbud av jackor. Det finns vadderade jackor i olika längder som är sköna att ha på sig. Det kan även vara skönt att ha på sig en värmande tröja under. Glöm inte bort att ta med dig ett par värmande vantar och ha på dig en mössa om inspelningen sker under hösten eller vintern.

Klä dig bekvämt

Eftersom arbetsdagarna på en filminspelning är långa och innebär mycket väntan är det viktigt att du har på dig bekväma kläder för att göra situationen lite mer behaglig. Det är särskilt viktigt om du behöver röra dig på ett flexibelt sätt när du arbetar. Det finns till exempel mjuka byxor du kan ha på dig. Upptill kan du bära en huvtröja eller någon annan löst sittande överdel.

Independent film